Access Bars® är en energibehandling som löser upp låsta uppfattningar, präglingar och det som vi sitter fast i, som hindrar oss från att vara de vi i grunden egentligen är.
Läs mer här
 
Hjälp din rygg, immunförsvaret och känslolivet! Lös upp blockeringar; fysiskt, mentalt och emotionellt.
Läs mer här
 

Individuell Kroppsprocess

Kallas även MTVSS. Det är en behandling där jag arbetar på hela kroppen, med kläder på, för att stimulera immunförsvaret och aktivera självläkningen i kroppen vilket skapar balans på alla nivåer.

Behandlingen tar cirka en timme. Pris: 750 kr.
Läs mer här
 

Andlig Healing

Jag erbjuder Andlig Healing där jag håller händerna på olika positioner på kroppen för att låsa upp blockeringar, skapa läkning och fylla på med energi.
Läs mer här
 

Yogisk Terapi - Individuell Yogasession

Med MediYogan som grund kartlägger jag dina obalanser ur ett österländskt perspektiv som bygger på Chakrasystemet kopplat till det västerländska synsättet och hur yogan ser på detta. Vissa aspekter utifrån Ayurvedan samt meridiansystemet från traditionell kinesisk medicin ingår. Du får sedan efter dina specifika behov ett individuellt anpassat yogaprogram med övningar och  meditationer att göra för att skapa balans på alla nivåer inom dig själv.
Läs mer här

Varm Stenterapi med Infraröd Värmemadrass

Varm stenterapi, används ofta tillsammans med massage och är djupt avkopplande. Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen. Detta hjälper musklerna, har en detox effekt och hjälper kroppen att läka. Varm stenterapi med infraröd värmemadrass mjukar också upp spända muskler, lindrar smärta, och ger en avslappnande känsla samt ökar välbefinnandet. Avslappningen sprider sig genom vävnaderna, och reducerar stress.
Läs mer här

Jag tar emot för behandlingar i lugna, sköna lokaler hos Mindful Urban Forest, Slaggatan 17 i Falun. Boka enkelt via Boka Direkt genom att klicka på denna länk: