Access Bars® behandling

Access Bars® är en energibehandling som löser upp låsta uppfattningar, präglingar och det som vi sitter fast i, som hindrar oss från att vara de vi i grunden egentligen är.
En Bars-behandling® innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du börja att släppa taget om allt det som hindrar dig från att börja skapa det liv som du innerst inne längtar efter.
Processen sker helt av sig själv medan du ligger helt stilla, slappnar av och tar
emot. Låter det inte härligt?!
Bars® är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som hjälper dig att kunna slappna av i både kroppen och huvudet även om du bär på smärta och värk.
Bars® jobbar på att lösa upp begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, sorg, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster och präglingar som hindrar dig från att välja det som  verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer är möjligt då?
Access Bars® är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa på oro och stress.
Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover bättre och djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk och kan hjälpa kroppen släppa taget om spänningar, smärta och värk.

Pris
750 kr

Klicka nedan för att komma till Boka Direkt där du enkelt bokar din behandling!