Öppna kurser i MediYoga®

Jag håller öppna klasser i MediYoga varje termin där du är välkommen att delta så ofta du vill. Dessa klasser passar alla, så väl nybörjare som erfaren, stel som vig. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. MediYoga passen är mjuka och inkännande, en stund helt för dig, utan några krav på prestation. 

MediYogan innehåller mjuka rörelser, andningsövningar, djupavslappning och meditation och är utformad så att alla kan utöva den, även vid svårigheter med smärtor och begränsad rörlighet. Om du behöver är du välkommen att ta kontakt med mig innan du börjar för att få råd hur just du kan anpassa övningarna så det passar just för dina behov. Du hittar aktuella klasser här under!
 

Yoga vid stress, utmattning och trauma

Jag erbjuder även andra yogakurser, utbildningar och workshops, bland annat yoga vid stress, utmattning och trauma, som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har där skapat olika program för hjälp till självläkning utifrån olika tekniker jag själv stött på och lärt mig och som varit verksamt för mig själv och andra personer jag mött som lidit av stress, utmattning och trauma i någon form. 

Du hittar mer information om dessa kurser och workshops som är aktuella just nu under den fliken som heter "Yoga vid stress, utmattning och trauma" här uppe under kurser/workshops. 

Varmt Välkommen på Din inre resa till läkning och ökad medvetenhet.